Painting

Grid View:
Quickview

Al Mare - Mobile to Paint - Arts and Crafts

Κωδικός : LON-AC015

Γνωρίστε τo «Al Mare» μία από τις νεότερες προσθήκες της Londji, στην υπέροχη σειρά της «Arts & Crafts». Χρησιμοποιήστε τις νερομπογιές που περιλαμβάνονται στην συσκευασία για να χρωματίσετε τα ψαράκια και στη συνέχεια να κατασκευάσετε τα δικά σας, μοναδικά, θαλασσινά μόμπιλε. Το παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουρ..

Quickview

Crea Dudu - Creative Blackboards - Let's Draw

Κωδικός : 22914

Το «Creative Blackboards», σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, περιλαμβάνει 9 μικρούς μαυροπίνακες διπλής όψεως σε διάφορα σχέδια, 6 κιμωλίες και 1 σβήστρα. Κάθε μαυροπίνακας διαθέτει προσχεδιασμένες γραμμές για διαφορετικές δραστηριό..

Coming Soon
Quickview

Crea Dudu - Giant Crayons Easy Colouring

Κωδικός : NEW 21788

Το «Crea Dudu - Giant Crayons Easy Colouring» είναι το ιδανικό πρώτο σετ ζωγραφικής για τα μικρά παιδιά ώστε να μάθουν να ζωγραφίζουν με ακριβείς μέσα στα περιγράμματα. Οι εικόνες είναι εκτυπωμένες με ειδικό μελάνι, χάρη στο οποίο τονίζονται οι άκρες, βοηθώντας έτσι τα παιδιά να αναπτύξουν τον απαραίτητο αυτοέλεγχο ώστε να μην ξεφεύγουν από τα όρια..

Quickview

Crea Dudu - Let's Paint!

Κωδικός : 21528

Ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι για να πειραματιστούν τα παιδιά με τις δακτυλομπογιές, με έναν διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ασφαλή τρόπο! Περιέχει 12 μεγάλες σελίδες και ένα σετ από υψηλής ποιότητας δακτυλομπογιές, ιταλικής προέλευσης, κατάλληλες για παιδιά από 2 ετών. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δακτυλομπογιές απευθείας με τα χέρια τους..

Quickview

Crea Dudu - Let’s Colour

Κωδικός : 21535

Ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι ζωγραφικής που θα τονώσει τη φαντασία και θα ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα βήματα στο σχέδιο και το χρωματισμό με μαρκαδόρο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν εντοπίζοντας μοτίβα αλλά και αφηρημένα σχέδια που θυμίζουν τη γούνα ή το τρίχωμα των εικονογραφημένων ζώων. Αυτή η δραστηριότητα εκπαιδεύει τη λεπτή κινητικότη..

Quickview

Crea Dudu - Wax Crayons

Κωδικός : 20347

Ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι ζωγραφικής που θα τονώσει τη φαντασία και θα ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα βήματα στο σχέδιο και το χρωματισμό. Χάρη στις ανθεκτικές, τρίγωνες κηρομπογιές τα παιδιά θα διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας στις κάρτες και χρησιμοποιώντας τα μοτίβα. Οι κηρομπογιές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα μικρά χεράκια των παιδιώ..

Quickview

Creativity Battle Game - Learn to Think Differently

Κωδικός : LON-LF002

Ένα παιχνίδι για να μάθετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσετε τις εικόνες που θα βρείτε στα φύλλα των μπλοκ με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο! Το σετ περιλαμβάνει: 4 μολύβια και 4 μπλοκ των 47 φύλλων με εικόνες. Από 6 ετών...

Quickview

H Μαγική Φάρμα

Κωδικός : AUZ-380117

Ανακάλυψε τη ζωή στη φάρμα ολοκληρώνοντας 10 προσχεδιασμένες μαγικές εικόνες! Βούτηξε το πινέλο στο νερό, πέρασε το πάνω από την εικόνα και ως διά μαγείας, θα εμφανιστούν τα χρώματα!!! Μόλις στεγνώσει η επιφάνεια, τα χρώματα εξαφανίζονται και μπορείς να ξεκινήσεις την ίδια διαδικασία όσες φορές θέλεις! Το σετ περιλαμβάνει ένα ξύλινο πινέλο. Από 3 ε..

Quickview

Lab and Craft - Magnetic Art

Κωδικός : 21993

Ένα φανταστικό παιχνίδι που συνδυάζει τη παρατήρηση των ιδιοτήτων των μαγνητών - ικανών να έλκουν και να μετακινούν αντικείμενα - με τη καλλιτεχνική εμπειρία της ζωγραφικής, δίνοντας έτσι ζωή σε έργα τέχνης που είναι πάντα απρόβλεπτα και μοναδικά! Ένα πραγματικά ιδιαίτερο παιχνίδι από τη νέα φανταστική σειρά της Ludattica, «Lab & Craft» που εισάγει..

Quickview

Magic Painting - Cute Animals

Κωδικός : AUZ-522991

Βουτήξτε το πινέλο στο νερό, περάστε το πάνω από την εικόνα και ως διά μαγείας, θα εμφανιστούν τα χρώματα! Περιμένετε λίγο, μόλις στεγνώσει η επιφάνεια, τα χρώματα εξαφανίζονται και μπορείτε να ξεκινήσετε την ίδια διαδικασία από την αρχή όσες φορές θέλετε! Το σετ περιλαμβάνει 1 ξύλινο πινέλο και 10 κάρτες για να χρωματίσετε.Ηλικία: Από 3 ετών.Διαστ..

Quickview

Magic Painting - Magical Winter

Κωδικός : AUZ-521437

Ανακάλυψε τη μαγεία του χειμώνα ολοκληρώνοντας 10 προσχεδιασμένες μαγικές εικόνες. Βούτηξε το πινέλο στο νερό, πέρασε το πάνω από την εικόνα και ως διά μαγείας, θα εμφανιστούν τα χρώματα! Μόλις στεγνώσει η επιφάνεια, τα χρώματα εξαφανίζονται και μπορείς να ξεκινήσεις την ίδια διαδικασία όσες φορές θέλεις! Το σετ περιλαμβάνει ένα ξύλινο πινέλο. Από ..

Quickview

My Activity Pouch - Enchanted Forest

Κωδικός : AUZ-899151

Ανακαλύψτε των υπέροχο κόσμο της ζωγραφικής με ακουαρέλα! Χρησιμοποιήστε τις 10 πανέμορφες κάρτες, που εικονογραφήθηκαν από τη σχεδιάστρια Klara Hawkins, με θέμα το μαγεμένο δάσος και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές σκηνές και ιστορίες. Στο σετ περιλαμβάνεται ένα ξύλινο πινέλο και χρώματα ακουαρέλας. Από 3 ετών...

Quickview

My Artistic Kit - My 4 Paint By Numbers Pictures - Nature

Κωδικός : AUZ-536448

Ακολουθήστε τα νούμερα και δημιουργήστε μοναδικές εικόνες. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 4 διαφορετικοί πίνακες ζωγραφικής, αυξανόμενης δυσκολίας, 4 αφίσες για να βασιστείτε και να αντιστοιχίσετε τα χρώματα και 2 πινέλα.Διαστάσεις συσκευασίας: 24.5 x 20 x 3 εκ.Ηλικία: Από 7 ετών...

Quickview

My Artistic Kit - My 4 Paint-by-Numbers Paintings

Κωδικός : AUZ-521222

Ένα φανταστικό κιτ ζωγραφικής, με το οποίο τα παιδιά θα φτιάξουν μαγευτικές εικόνες. Οι 4 κάρτες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, έχουν οριοθετημένες περιοχές, αριθμημένες με συγκεκριμένα νούμερα. Κάθε νούμερο αντιστοιχεί σε ένα από τα 16 κουτάκια νερομπογιάς, που επίσης περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Ακολουθήστε λοιπόν τους αριθμούς, και χρωμ..

Quickview

My Artistic Kit - My First Magic Paints

Κωδικός : AUZ-536820

Ανοίξτε το δοχείο του πινέλου, γεμίστε το προσεκτικά με νερό, περάστε το πάνω από την εικόνα της επιλογής σας και δείτε τα χρώματα να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Ένα μοναδικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να παίζετε ξανά και ξανά, χαρίζοντάς σας αμέτρητες ώρες διασκέδασης! Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 10 κάρτες για να χρωματίσε..

Showing 1 to 15 of 24 (2 Pages)